Followers

cerita raya

Greeting Text
cepat betul masa berlalu ..tuptup dah raya ke-3 .. raya kali nie dah tak semeriah dulu la ..jangan tanya kenapa ..tanya why ~ hurm , kalau dulu-2 , setiap rumah mesti bakar lemang sendiri ..gotong-royong masak kat depan rumah .. tapi, tahun nie takda pun ..masing-2 prefer beli je makanan-2 sumer tu dari masakk sendiri .. ( termasuk la family aku ) .haishh ~ openhouse pun dah tak sebnyak dulu ~ kenapa yaa ? jangan tanya aku sbb aku pun tak tahu . .Duit raya aku makin tahun makin kurang . . mak aku cakap sbb makin besar . Eh ? yeke ? bukan makin besar sepatutnya makin banyak ke ?? Haihh ~ kan best kalau macam tuh . . Em , member-2 aku pulak takde yang sudi nak datang umah ~ cehh ( ayat poyo) .. diorang sumernye balik kampung . . aku je lah yang takde kampungnye :( sedehh wehh !! Best lah kaorang , ada family ramai . . aku ada sape je lah ? sedara sesame islam tuh ramailah  ..Ohh ~ sumpah jealous gilerr-2 bile tengok orang lain snap picture satu family ..semuanye sedondon gituu ~ .. aku nak jugakk wehh ! ! Ntah bile lahh yer :/' Ntah-2 tak dapat sampai biler-2 knn ?? takpe lah , tunggu ada family sendiri je nanti ..(10 tahun lagikk) .. giler lamee ?! ntah sempat ntah tidakk lah kann ???? huh ~ sabar je lahhhh ye Cik Ayda ...

p/s : tak semua yang kita nak kita akan dapat . tak semua yang orang lain ada kita pun ada ~,~
mood : bersabar <3 that is better .

No comments:

Post a Comment