Followers

exam fever !!

Greeting Text

hello (!) haha .. tengok tajuk entry pun mesti korang da tau aku nak cakap pasal ape kan .? hmm , 13hb10 till 3hb11 nie merupakan FINAL  EXAMINATION FOR 2011 .hee ~ kirenye da setaun da aku jadi form4 yea ? cepat betul masa berlalu . rasanya baru lagik awal tahun .. Alhamdulillah , takda apepun masalah yg kronik  tahun nie . Study pun , Alhamdulillah kire okayy lah walaupun bukan cemerlang lagik .. Insya-Allah fer final examination nie , i will try my best ., tapiii .. untuk subj yg aku taksuka tuu taktau la nak buat macamane kann ??
seriously aku tak suka CHEMISTRY (!) huwaaa ! dah try nak faham bnyak kali ..but takbole jugakk ! Cikgu Haznira , im sorry !!
hmm , subj lain pun takde lah master sangat pun .. tp better dari CHEMISTRY .huhh ?
doa je lah banyak-2 kann ..
sekarang nie pun dah minggu ke-2 exam . seriously , kecewa sangat-2 . Tak dapat buad yg terbaikk . 
hmm , padanlah . usaha pun takk . preparation tunggang langgang . nak success macamane pulakk kan ?
Gila Gila Gila !
hmm . menyesal pun takde gune !

p/s : impian tanpa usaha takda gunanya kan ?

No comments:

Post a Comment