Followers

missyou my love ~ boboy :(

Greeting Text
hm :( sorry tajuk entry kali nie agak mengade-2 plus gedic-2 siket ..Em, yelahh tgokk la tujukan kat sape kann .
hmm ,seriously rindu tahap sawan cipan da kat boboy aku nie .. huaaaa :( 
da la tak jumpe , text pun tidak , kol apetah lagii .sunyi gile wea bile die takde .. hm, bile aku kol pun die tengah busy , mane ade mase nak cakap slow-2 macam selalu ..
hmm, naseb baek la tak sampai tahap mandi tak basah , makan tak kenyang , tidur tak lena kann ..
stilll lagikk mandi bersih , makan kenyang sampai sendawa kuatt ~ acehh ., tak senonhe betoi ! ,   n tidur lenaa sampai pagii ..hee ~ tapi tu lahh kan .. tetapp jugakk ingat kat die .. nak menitis la jugak airmata nie .. hmm , aku cuba nak faham situation die .yeahh , senanglahh setakat nak cakap YES I UNDERSTAND (!) .. tp , hati wea .. plus HATI PEREMPUAN pulakk tuu , lagi la cepat terasa .. aku tau die tak slah apa-2 .. tp, ntah la.. mybe rindu sangat kot kat die sampai buat aku pk mcm-2 .. sayang , kalau awak bace nie .. saya nak awak tau yg saya rindukan awak yang dulu sangat-2 !  hmm , tadi kol pun cakp sekejap jea . awak cakap adik awak ade kat sebelah kan .. okaylahh .. sya faham ..Bile lah nak jadi macm dulu balik yea ?? Oh , sebelum terlupa saya nak cakap yg saya tak pernah lupa fikir pasal awak .. I NEVER STOP THINKING ABOUT YOU DEAR !! rindu nak dengar awak cakap awak sayangkan saya ...Yelahh , dulu awak suka cakap awak suka cakp awak sayangkan saya .. takpayah suroh pun awak dah cakap . tp sekarang ??! . hmm :( ape-2 je lah . saya taknak gadoh n keruhkan keadaan . The Most Thing That I Really -2 Missed Is The Old Of You Capital A .
p/s : waiting for you :"/(

No comments:

Post a Comment