Followers

tears drop again :(

Greeting Text

Okay , saya tau awak dah lupakan saya . Tapi saya tetap nak tulis pasal awak . Hm , baru cuti seminggu .Awak terus lupa pasal saya kann . Tak sangke . Saya jelah yang rindu awakk kann .
Siket pun awak tak kisah kat saya dah kann . Sedehh nye . Saya ingat awak sentiase ade dengan saya . Tapi saya silap . Maybe sekarang awak tengah happy sangat-2 dengan kawan awakk kan ? Takpelah , bukannye selalu pun awak dengan diorang kan . Eh , yeke bukan selalu ?? Hm , ntahla . Selama nie saya tak kisah pun awak nak hang out dengan mmbe-2 awak , tp takde lah sampai lupa saya kann .. Saya tepon td pun macam tepakse je angkat kan . takpelah . Mybe tmpat tak sesuai kott nak bercakap td . Then , tibe-2 talian putus . Selalunya saya akan call awak balik . Tp , saya sedeh sgtt td . Sy taknak awak dengan suare sebak saya sbb awak tengah happy-2 kan tadi . Taknak la spoil mood awak tadi .. Hm , saya try taknak nges . Tp, takboleh . Dan untuk kesekian kalinya ...airmata jatuh lagi  ..


sorry , saya menyusahkan . Saya taknak kacau mood happy awak . Biar saya sedih sorang-2 jea .sbb selame  nie kalau saya sedih pun saya sorang-2 jugakk .
saya tetap sayang awak walau sayang awak kat saya dah kurang :( .

p/s : Hidup nie macam roda .Kadang-2 kite kat atas , kadang-2 kite kat bawah . Sekarang aku kat bawah :(
Rase down giler bile orang yang kite harapkan ada dengan kite takde ..

No comments:

Post a Comment