Followers

missyoulotdear :(

Greeting Text

Hm ,  rinduu kau sanagt-2 lahh ! Teringin gilaa nak mesej and koll kau sekarangg ..dah bape kali aku type mesej tapi bila nak send aku teringat ayat kau "lepas nie takpayah lah nak contact selalu sangat ekk .." ...teros aku delete balik mesej tuhh ..aku pelikk sangat dengan kau sebenarnya ..dulu takmacam nie pun ..dulu kau suka je tyme aku msg kau , tepon kau tiap-2 malam . sekarang nie..aku mesej pun belum tentu berbalas ..koll pun cakap sekejapp je .dalam sehari tuh mybe 3minit je kodd kite cakap dalam fown ..Tuh pun entahh lahh .aku rasa kau angkat pun sbb taknak kecewakan akukan ??.. But , honestly aku dah memang kecewa dengan kau ..aku try faham kau.. tapi, takbolehh .. aku tak biasa jauh dari kau ..tak kontek ngn kau walau sehari ..aku takbolehh laa ..kenapa kau tak faham aku ?? aku sedehh wea .. tiap-2 ari aku tunggu mesej n kol dari kau , satu pun takde .. aku takut sangatt . takut kalau-2 kau dah nak tinggalkan aku ..takut sangat-2 kalau relationship kita sekarang nie tak kemana . kau fikir tak semua tu ?? aku nak kau yang dulu . yang sentiasa ada masa ngan aku ..yang sanggup dengar masalah akuu ..tapi sekarang ? sume tu dah takde wea . kau buat aku macam tak wujud je .. kau nampak aku kat sekolahh pun macam org tak kenal je ..aku ada buat salah ke ? sampai kau layan aku sampai macamtu .. apa masalah kau sebenarnya ..? aku takfaham wea ..

p/s : -mungkin aku salah dimatamu , mungkin  aku lemah dimatamu  , ku hanya bisa memohon maaf atas salahku -


No comments:

Post a Comment