Followers

Bersabarlah hati :(

Greeting Text

Hm , macam mane ?! Best lah tu kan hidup takde aku ? Aku ada ke takde ke same je , betul takk ? Aku tunggu kau tiap-2 hari macam ape je . Sedehh wokk kau takde . Tapi kau , macam takde pape je jadi . So, betullah kan ..aku dah tak penting :(

Kebetulan tadi aku terbaca status nehh , lagilahh aku rase macam aku dah takde tempat dalam hati kau !

Tanda-2 Cinta Dah Berkurang :-,

♥ Malas angkat telefon..
♥ Taip sms pun pendek2 jer..
♥ Dengan orang lain dia boleh cakap ‘single’..!
♥ Bagi alasan.'awak nie terlalu baik untuk saya.saya tak
layak untuk awak.'
. masa ngorat kita dulu takda pulak timbul hal tu..!
♥ Bila kita cakap “i love u”, dia balas ‘K” ja..?!!
♥ Ada apa-2 hal asyik cakap malas, malas, malasss ja..
♥ Sudah pandai bergurau secara kasar n menyakitkan
hati..
♥ Dia dah tak kisah kalau tak jumpa pun..sebulan tak jumpa
lagi bagus..
♥ Apa kita buat dah tak betul dimata dia..
♥ Dia nampak kelemahan kita lebih dari kebaikan..
♥ Dia dah tak kisah apa yang jadi pada kita..
♥ Susah nak senyum @ gurau2 macam dulu-dulu..
♥ Dulu-dulu asal nak keluar dating jer mesti nak pakai
baju matching..sekarang dah .taknak.. rimas katanya..poyo plak dah katanya sekarang..
♥ Dulu boleh jer bergayut berjam-jam.. sekarang 5 minit
pun susah,.

Semua kat atas nehh betul-2 jadik kat kite sekarang tahu . Tapi , maybe kau tak perasan kot . yelahh , sape lahh aku pada kau .

# teringat balik janji-2 kau !

No comments:

Post a Comment