Followers

R.I.N.D.U :)

Greeting Text


Bieyy , tengok atas nehh ..sweet kann ?! Nak macam tu jugakk bolehh takk ?? Lari-2 kat pantai ..Lepastuh tengokk matahari terbenam same-2 . Best nye ! 


Lepastuh kite dok same-2 macam kat atas neh ^^^ . Tapi , dua orang je tahuu . Taknakk ada orang laenn dahh *wat sibukk jea ! .


Hm , rindu lahhh ~ sebab tu lah tergerakk  hati nak buat entry macam nie .. Whee ~ best gilerr kan kalu dapat date macam kat atas tuhh . Tapi , sekarang tak bolehh lahh kann  . Kene tunggu awak jadi Kekasih Halal saya dulu lahh baru dapatt date macam touhh ~ :D

Hm , awakk ..kite tengah rindu gilerr kat awakk nehh . Awak rinduu kite takk ? :D 
*menggedik kejap !

# errgh , sorry entry kali neh agakk  mengade-2 plus gedik siket . Kesahh ?! Suke aty kite lahh kan nak tules ape pomm . belog kite , bukan belog mak awakk :D



No comments:

Post a Comment