Followers

Capital 'A' , Baca Sampai Habis Ek ?

Greeting Text
Mohd Hamirul Ashraf , sila bace sampai habis okay ?

First sekali , oag nak mintak maaf sangat-2 sebab selalu fikir bukan-2 pasal awak . Sorry sebab orang selalu marah-2 awak time awak taknak layan orang . Ntah lah kan , orang pun taktahu nape ~~ . Orang sayang awak sangat-2 tahu tak . Orang tak biase jauh dari awak . Selame neh , kalau kite lame tak jumpe pun , at least kite selalu gayut lame-2 mlam-2.. tapi sekarang takde punn .Tuh yg orang rase lain sangat tu .. Sorry ekk ? Orang rindu sangat kat awak . Last kyte jumpe pun hari Khamis , 17 November 2011 kann .. Hari neh dah 7 Disember 2011 . 3minggu lebih kite tak jumpe wakk . Dalam tempoh tu , bp kali je kite kontek ? Orang takut awak taksayang orang dahh ~ kotkot awak berubah hati ke . Orang taknak hilang awakk . Taknak sangat tahu !


Orang rindu sangatt kat awak nehh . Rase nak nanges sangat mase tengah type entry nehh . Bile lah kite dapat jumpe kan ? 




No comments:

Post a Comment