Followers

netball . friendship :)

Greeting Text
Hi Peeps (!) Hello Readers (!)


hm , okay . seriously best sangat tadi . Even tak dapat jadi juara , kitorang still berade dekat second place . Okay , penatt tu memang lah . Tapi sekejap je  . Lepas habis netball kitaorang terus pegi makan nasi ayam then terus mandi sungai belakang umah aku . Okay , sumpah best lepak ngan diorang hari nie . Lame gila kot kitorang tak lepak makan-2 and mandi sungai macam tadi . Hm , okay . Tadi kitorang plan nak pegi mandi waterfall pulak cuti Chinese New Year neh .Hopefully jadi lah kann . Hm , ape-2 pun aku enjoy sangat hari neh . Thanks kaorang Ainie , Fyka , Shera , Rabiatul , Ja and Qyna sebap buat aku happy hari nie . Sayongg siket muahh muahh . Hikhik :) Next time kite campain pulokk okay ?!






memandangkan camera si aini neh buat hal , snap sekali tapi automatik tersnap banyak kali , so jadilah macam neh pitcha kitaorang . hoho :)

p/s: Kawan sampai bila-2 walaupun kita tak serapat dulu . Insya-ALLAH .


No comments:

Post a Comment