Followers

Greeting Text
Hi Peeps (!) Wahh ~ dah lama tak menulis belogg . Takde idea plus takde mase sebenarnya . Btw , aku baru je habis exam P1 . Err ~ walaupun monthly exam susahh jugakk wehh . Haaa ~ sekarang dah boleh bercuti tanpe perlu merisaukan exam . Peace ( Y ) ! Haha , takpayah nak peace peace sangat lah kann . Homework cuti seminggu kali nie macam cuti sebulann . Tak kasik chance langsungg dah nakk berhappy - happy bagaii . Tak campur lagik dengan extra classes ! Ohh maiiii =='' Takpelahh . SPM candidates kann ~ kate nak cemerlangg mestilahh kena korbankan banyak benda ~~ Sia-II jelah mama babah hantar schoola kalau tak dapat tunaikan apa yang dorang nak kannn ~~~ mama babah , i promise that i will give you the best result as you all hoped =='' . Insya-ALLAH .

-------------------------------------------------------------------------------------------



No comments:

Post a Comment