Followers

Terima Kasih Kaorang :)

Greeting Text

Assalamualaikum . Hi peeps (!) Hello readers (!)

Hm , okay first of all rase bersalah sebab dah biarkan kaorang-II semua menghadap entry lame aku =='' Blog dah berhabuk bersawang bagaii dahh kann . Hm , sorry again okehh ?  Haa , ape ? motif gambo atas nuhh ? No motif actually . Sesaje je nak tayang bantal pink baru tuh . Ngehngeh >< Sape bagi ? Confirm lah dari someone special kann . Tapi bukan Mr Superhero .. Dari Miss Supergirls Aspuri leww ++ . Omey kann kann ? Hoho , thanks ye kaorang semua fer the special day .Walaupun kaorang celebrate lambat sehari pun tetap best jugak ==" Macam dapat rase je sebenarnye ade surprise dari kaorang *err ~ perasan lebih .Harhar ~ btw tak sangka lahh kan semeriah malam tuhh . Seriously , tersangatlahh wordless time tuhh . Maluu kott :) perrrr ~~ Thanks and thanks and thanks thanks thanks thanks ~~ Happy snagtt kutt sampai bile tyme aku ingat mesti rase nak lompat-lompat jehh *wink wink * Even atas kek tuh tulis for the 18th birthday , takpelahh . Aku terima je walaupun tpakse jadik tue setahunn ~ atoto ~

Kaorang semua Mien , Adah , Enot , Fyka , Tia ,Intan , Ipah , Epah , Jieha , Nysa , Lala , Myda , Yam , Caie , Scha , Aten , Sarah, Myma , Ayu , and semua ASPURI Form3 & Form5 okay ? Sorry tak dapat nak mention name reramai kat sini =='' , bnyakk sangatt lahh . Especially special thanks to Nyrsa Laluliler and Fatiyha Atieyra sebab dahh bawak laksa n bihun gorengg nuhh . Sedapp wokk ~~ Nak-2 bile makan time basah-2 macam hari tuuhh ..

>Special Birthday for Special Me from the Special Them<
Thanks a lot FRIENDS <3


p/s : Happy Birthday to Me :)


No comments:

Post a Comment