Followers

oh cikgu oh exam ==''

Greeting Text
Hi Peeps (!) Hello readers (!)

serious dah lame tak menulis blogg . Rinduuuu lahh ~ Hm , mybe nie minggu last menghadapp lappy kutt :|  Because next week dah start midyear exam . Seriously , takut sangat nakk jawab . Ramai sangat yang bagi harapan tinggi-II . Terpaksa kerja keras untuk dapatkan straight A's . Please pray fer me okay . Hm , aku tak faham kenapa cikgu sekolah kitaorang pandang rendah sangat kat batch Form 5 tahun nie . Terukk sangatt kahh sampai nak pandang rendah sangat-III ? Persoalannya , siapakah yang wajar dipersalahkan ? Adakah salah ibu mengandung ?   Opps ~ termasuk karangan cikgu khairul pulak :) Abaikan . Hm , at least teruk macam ne sekali pun apa salahnya kalau cikgu-II sekalian bagi support kat kitaorang .  And takde lah rase down sangatt kalau cikgu-II bagi kata-II semangat ke apa-II lahh kann =='' Cikgu-II jugakk nak result gempak kann , nak suroh kami naikkan nama sekolah , tapi cikgu down kann kami lagikk . Hm , takpelahh kann . I will do my best <3




No comments:

Post a Comment