Followers

Assalamualaikum Syawal

Greeting Text
Hai semua . Mesti rindukan sebap dah lame gilaa kot tak update blog nh . Hhii , last entry asyik dok cerite pasal Ramadhann . Sekarangg nak cerita pasalllllllllll ....... Acer teka Acer teka .. Acehh , sebok nak teka teka padahal tengok tajuk pun dah tahu kann kann ? Hm , preparation untuk raya Alhamdulillah dah siap 99.99 % . Acehhh , semangat noo nak raya tahun nie . Padahal tak sedar bukak bukak sekolah terus trial . Walaweiii , makan lemang sambil hafal formula lahh gamaknye raya aku tahun nie . Ohh pelis peliss . Tidakk Tidakk Tidakk . Serious ta bole terima . Acehh , macam lah nak bukak buku sangat nanti kann . Hhii , by the way , tahunn nie penat sangat nak carik baju raya , Dahh pusingg macam macam tempat tetap tak jumpe . Mule mule pegi carik dekat KL dengann Pakcik Asyraf . Tak jumpe jumpe . Eshh , frustt gile lahh . Pastu pegi pusing satu Bentong nie haa , tetappp tak jumpee . Nasibb Nasibb ++ Then , semalam , pegi pusing satu Raub pulakk . Last last baru jumpe . Tu punn sepasang je . Ma cakap nanti malam raya baru pegi carik lagik sepasanggg . Hm , yang lain lain semua dah complete . Kasut , beg , baju jalan semua dah beli . Alhamdulillah <3
Raya dekat mane ?
Tahun nie Insya Allah di Janda Baik pd hari raya pertama . Second day pulak , babah will pick up and kitaorang raya dekat kuala kangsar kalau tiada aral melintang . Doakan perjalanan kami selamat ye :) Ohh , excited nak jumpe baby qasehhh . Rinduuu gilaa bohhh =="

Last but not least , pada kesempatan ini juga saya nak mintak maaf kepada sesiape yang mengenali saya . Rakan-II bloggers , facebookers dan lain lain . Sangat sangat mintak maaf atas segala salah silap , terkasar bahasa , ada perbuatan yang tak sengaja atau disengajakan yang mengguris hati , ada kata kata yang tak sedap didengar dann segala segala yang tak manis dilakukan . Minal aidil wal faizin ye semua . Mana yang kenal tu , mai lah datang umah . Yang balik kampung , safe driving , safe journey .Semoga raya kita ada keberkatannya . It is a time for reflection and for forgiving :)

NotaTampal : Dulu dulu selalu dapat kad raya . Tahun nie takdapat dahh . Sedihh :( Teknologi memakan budaya .

No comments:

Post a Comment