Followers

merdeka raya Semekar Highland :)

Greeting Text
Yesterday , 30 August 2012 , Semekar Highland organised Merdeka Raya celebration . It is an annual event for our school . Bla bla blaaa ==''

Ahha , semalam juga me with Amira ditugaskann untuk menjadi MC bg event tersebutt . Uuu , dupdap dupdap lahh jugek . Tapi , nervous tu normal things je kann ^^ . Plus , our preparation adalah sangat sangat lasssssttt minute .

Okay , the first event selesai ( merdeka celebration ) . Then , It is the time for what we waiting for . Raya celebration . Family 5 Al-Farabi sangat meriah ohh . Mereka sangat sportingg dan sangat memberi kerjasama . Terima Kasih kawan-II dan tak lupa our class teachers Puan Zaniha and Puan Mariah . This is the last year for us . Tahun depan dah takde . So , all of us sangat sangat enjoy and take this chance untuk carik kenangan banyak banyak . We will miss it ):

- me with Najihah Najla . Dia cantik , dia baik and she is always with me .
i love you . Hhii :) -

- Teha , Nysa , Ayda , Adah , Mien and Tieyya -
mereka nie kawan kawan saya jugek . Semua dah nak SPM .
Sijil tunggu Pinangan Masuk . Hhii :) -

- Kakyah , Ipah Kecik , Jannah , Yam ,
 Aten , Shera , Lala , Ayda , Sara
Jieha , Ainun -
Puteri-II 5 Al-Farabi . Mereka lahh geng kalautak siap keje sekola sesame . Hhii ..
sayangggg kaorangg semuee <3

with my SuperAsyraf .
Spend time with him today <3

Eh , nampak tak ? nampak tak ?
Saya dahh makin tinggi lahhh :)



Taraaa ^^^ kasut rayaa :)


NotaTapakKaki : Selamat menyambut Hari Kemerdekaan ke 55 . Im proud to be Malaysian <3





No comments:

Post a Comment