Followers

S to the P to the M :D

Greeting Text
Assalamualaikum , Hi Hello Mello readers . Uuuu , long time no see :D
Okay , busy lah semenjak dua menjak SPM nie . Cehh , macam lah busy sangat . Hm , takdelah sebenarnya takde idea nak tulis ape plus M A L A S ! Thats fact ! Hm , okay setakat nie baru habis 4subjects ; BM , BI , SJ and MATH . So far , Alhamdulillah except paper sejarah . Sedih yang teramat sangat sebab terbalik fakta . Hm , kalau lah masa boleh diputar balikkkkkk ^^ Takpelahh , semua benda yang jadi ada hikmahnya kannn . And aku rasa , benda ni akan buat aku jadi extra careful for the coming papers . Pend.Islam , AddMath , Physics , Chemistry and the last one Biology ; please be nice ya :D SPM is once in a lifetime , and aku sangat sangat berharap untuk dapat result yang boleh buat semua orang senyumm ^^ plus aku the only daughter dalam family . Kalau bukan aku siapa lagi kann ==''

Ya Allah , permudahkan segala urusan kami ,terangilah hati kami , berkatilah ilmu-ilmu kami selama ini , berilah kami ketenangan semasa jawab soalan , berilah kejayaan seperti yang kami harapkan , lembutkanlahh hati pemeriksa - pemeriksa skrip jawapan kami nanti . 

Ameen , Ya Rabbal A'laminnnn :)

4 comments:

  1. gud luck ye sis ! jawab sungguh2.. psstt.. background blog kite sme lah.. btw,, first time dtg sini ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Engku Zariha Thanks ye :D . Selamat berkenalan .

      Delete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete